Over ons

Onze geschiedenis begint in 1925 als koffiebranderij met een ruim assortiment aan thee, cacao, chocolade en confiserie.

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis begint in 1925 als koffiebranderij met een ruim assortiment aan thee, cacao, chocolade en confiserie. Doorheen de jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met snoep, honing, confituren, koekjes, Italiaanse specialiteiten en doopsuiker.

Momenteel zijn wij de vierde generatie die elke dag met een glimlach jouw geschenkmandje samenstellen met onze heerlijke vers gebrande koffie die we nog steeds op een ambachtelijke wijze branden. Ambachtelijke en echte producten is waar wij voor staan.

Over onze glimlach gesproken in 2010 wonnen wij de eerste editie van de gouden glimlach en mochten ons zo voor een jaar ‘de beste buurtwinkel van t’stad noemen’. Wij behouden deze glimlach steeds in onze service, bij ons kom je voor meer dan enkel koffie.

Mijn naam is Feliciano en met mijn vrouw Juliette zijn wij Helios.

Koffiebranderij Helios

Ontdek ons ruim assortiment aan ambachtelijke koffies van een lokale koffiebranderij in Berchem (Antwerpen). Het is mogelijk om Jura machines bij ons te kopen met een van onze mengelingen die wij kunnen leveren. Ambachtelijke koffie van een authentieke koffiebranderij in het hart van Berchem (Antwerpen).